Uitproberen

Mocht u niet zeker weten of een infrarood paneel geschikt is voor jouw situatie en wil je deze graag eerst uitproberen dit mag. Wel vragen we dan om het product voorzichtig uit te pakken de verpakking en het al het verpakkingsmateriaal te bewaren. Ben je toch niet helemaal tevreden en wil je het infrarood paneel omruilen of retourneren. Pak het paneel dan weer netjes in zoals je deze ontvangen hebt en meld deze binnen 14 dagen retour

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Om je retour goed en snel te kunnen verwerken, vragen we je rekening te houden met het volgende:

•‎‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‎‎Meldt je retour aan via info@hoffmayr.com onder vermelding van het bestelnummer.

•‎‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‎‎Let op de termijn van 14 dagen recht op retour.

•‎‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‎‎De kosten van het retourneren komen voor rekening van de klant.

•‎‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‎‎Gebruikte producten, producten zonder originele verpakking of producten met schade komen niet zonder meer in aanmerking voor retournering. Neem in die gevallen contact met ons op voordat u het product retourneert.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het orderbedrag min de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,08 per pakket. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@hoffmayr.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst en controle van de retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retouradres

Kampstraat 36
6163HG Geleen
Nederland