Op onze website kunt u onderstaande betaalmethodes gebruiken:

iDEAL

iDEAL is een populaire online betaalmethode in Nederland. Het stelt consumenten in staat om veilig en direct aankopen te doen via hun bankrekening. Bij het afrekenen kiezen gebruikers iDEAL als betaalmethode, selecteren ze hun bank en worden ze doorgeleid naar hun eigen internetbankieromgeving, waar ze de betaling kunnen autoriseren. Het geld wordt vervolgens direct van hun bankrekening afgeschreven en naar de verkoper overgemaakt, waardoor iDEAL een snelle en betrouwbare manier is om online te betalen.

Creditcard

Een creditcard biedt consumenten de mogelijkheid om aankopen te doen op krediet, met de optie om het bedrag aan het einde van de maand af te lossen of in termijnen. De kaarthouder krijgt een kredietlimiet van de creditcardmaatschappij en kan tot dat bedrag aankopen doen. Betalingen kunnen periodiek worden voldaan, met de keuze tussen volledige aflossing of het betalen van een minimumbedrag met rente voor uitgestelde saldo's. Creditcards zijn wereldwijd geaccepteerd en bieden vaak extra voordelen zoals verzekeringen, beloningsprogramma's en aankoopbescherming.

Wij accepteren een breed scala aan creditcards, waaronder Visa, Maestro, Mastercard, American Express en UnionPay, zodat onze klanten de flexibiliteit hebben om te betalen met de creditcard van hun voorkeur.

PayPal

PayPal is een populaire online betaalmethode waarmee gebruikers geld kunnen verzenden en ontvangen via hun e-mailadres. Het is gekoppeld aan hun bankrekening of creditcard, waardoor betalingen veilig en snel kunnen worden uitgevoerd. PayPal wordt vaak gebruikt voor online winkelen, geldoverdrachten en betalingen voor goederen en diensten. Het biedt ook kopersbescherming en is wijdverspreid geaccepteerd bij veel online retailers en verkopers over de hele wereld.

SOFORT

SOFORT is een online betaalmethode die klanten in staat stelt om direct betalingen te verrichten voor online aankopen via hun bankrekening. Bij het afrekenen kiest de gebruiker SOFORT als betaalmethode en wordt doorgestuurd naar zijn online bankomgeving. Daar kan de betaling direct worden geautoriseerd en voltooid. SOFORT maakt gebruik van veilige bankverbindingen en is beschikbaar in verschillende Europese landen, waardoor het een handige en betrouwbare optie is voor online betalingen.

Bancontact

Bancontact is een veelgebruikte betaalmethode in België waarmee consumenten elektronische betalingen kunnen doen via hun bankrekening. Bij het afrekenen kiezen gebruikers voor Bancontact als betaalmethode en worden ze doorgestuurd naar hun eigen bankomgeving, waar ze de betaling kunnen goedkeuren. Het geld wordt direct van hun bankrekening afgeschreven, waardoor Bancontact een snelle en veilige manier is om online of in fysieke winkels te betalen. Het wordt breed geaccepteerd in België en wordt vaak gebruikt voor allerlei transacties, variërend van boodschappen tot online aankopen.

Klarna

Klarna is een populaire betaalmethode die consumenten de mogelijkheid biedt om online aankopen te doen en deze achteraf te betalen. Bij het afrekenen kunnen gebruikers Klarna selecteren en na de aankoop een factuur ontvangen, die ze binnen een bepaalde termijn kunnen betalen. Dit geeft klanten de flexibiliteit om producten te ontvangen voordat ze ervoor betalen, waardoor het een handige optie is voor online shoppers. Klarna biedt ook andere betaalopties, zoals het betalen in termijnen of met directe overboeking, waardoor het een veelzijdige betaaloplossing is.

Shop Pay

Shop Pay is een handige betaalmethode die specifiek is ontwikkeld voor online shoppers. Het stelt gebruikers in staat om snel en eenvoudig af te rekenen bij webwinkels die deze optie ondersteunen. Klanten kunnen hun betalingsgegevens en verzendinformatie opslaan in hun Shop Pay-account, zodat ze met slechts één klik aankopen kunnen doen. Dit versnelt het afrekenproces en verbetert de gebruikerservaring, waardoor het een handige keuze is voor frequente online shoppers.

Google Pay

Google Pay is een digitale portemonnee en betaalmethode ontwikkeld door Google. Het stelt gebruikers in staat om veilig betalingen te doen met hun mobiele apparaten, zoals smartphones en smartwatches, door creditcards, debetkaarten en bankrekeningen aan hun Google Pay-account te koppelen. Gebruikers kunnen eenvoudig betalen bij fysieke winkels met NFC-technologie of online winkelen met slechts een paar tikken op hun apparaat. Google Pay biedt ook de mogelijkheid om loyaliteitskaarten en aanbiedingen op te slaan, waardoor het een handige en geïntegreerde betaaloplossing is voor Android-gebruikers.

Apple Pay

Apple Pay is een digitale portemonnee en betaalmethode ontwikkeld door Apple. Het stelt gebruikers in staat om veilig betalingen te doen met hun Apple-apparaten, zoals iPhone, iPad en Apple Watch, door creditcards, debetkaarten en bankrekeningen aan hun Apple Pay-account te koppelen. Gebruikers kunnen eenvoudig betalen in fysieke winkels met behulp van NFC-technologie of online winkelen met slechts een vingerafdruk of Face ID-verificatie. Apple Pay biedt een veilige en handige manier om te betalen en ondersteunt ook het opslaan van loyaliteitskaarten en tickets, waardoor het een geïntegreerde en gebruiksvriendelijke betaaloplossing is voor Apple-gebruikers.